Medi ambient

meteorologia

Una altra nit de temperatures sota zero

L'onada de fred va deixar registres com -8 graus a Girona i -9,5 a Anglès

En la nit de divendres a dissabte hi va tornar a haver temperatures sota zero arreu de les comarques gironines, tret d'alguna excepció com Torroella de Montgrí. A més, a mesura que avança l'onada de fred, continua superant rècords de l'episodi, i cada nit que passa hi ha algunes zones en què s'assoleix la temperatura mínima des que va començar a arribar l'aire siberià, fa deu dies.

Ahir va ser el cas, per exemple, de Girona, on es van registrar a la matinada fins a 8,4 graus sota zero, la temperatura més baixa d'aquest any. Les zones interiors van ser on hi va haver uns registres més excepcionals, per exemple amb els 9,5 sota zero d'Anglès i Vilablareix o els -9 de Cassà, temperatures molt més baixes que en moltes zones del Ripollès, i properes a punts de l'alta muntanya com Das amb, encara no, 12 graus sota zero.

D'altra banda, per avui es manté l'alerta per fred. De fet, es preveia que aquesta matinada passada seria especialment freda, si bé a les comarques gironines no s'espera que hi nevi. A la demarcació de Barcelona, en canvi, sí que hi ha possibilitats. A partir de demà al migdia les temperatures començaran a pujar progressivament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona