Medi ambient

MASDENVERGE

Ajornen el judici contra la societat de caçadors

El judici contra la societat de caçadors Sant Isidre de Masdenverge, que s'havia de celebrar ahir al jutjat d'Amposta, es va suspendre a petició de l'advocat dels caçadors, David Domènech. El magistrat de la defensa ho va sol·licitar a la jutgessa perquè el seu pèrit no es va presentar al judici, cosa que va indignar el denunciant. S'ha fixat una nova data per al judici, el 25 de maig.

La societat de caçadors de Masdenverge s'enfronta a una demanda de 3.000 euros interposada pel propietari d'una finca citrícola, Honorino Royo, que els responsabilitza dels danys que la plaga de conills provoca a la seua finca. Segons la llei de caça, dels perjudicis ocasionats per una espècie cinegètica, en són responsables les societats de caçadors.

Royo va explicar, ahir, que va avisar diverses vegades els caçadors perquè actuessen a la seua finca per controlar la plaga de conills i que ells no li van fer cas. “Tinc 600 arbres afectats d'un total de 2.200”, va afirmar. Per la seua banda, els caçadors asseguren que han actuat dins les seues possibilitats i que els danys ocasionats als arbres no només són pels conills sinó també per un fong, com certifica el seu pèrit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona