Medi ambient

L'esquerra de Pego reivindica un parc agrari

Saül Ortolà, candidat a l'alcaldia de Pego, militant d'Esquerra Republicana des de l'any 2007, ha assenyalat les línies mestres, arrencant des de l'origen, en les que es basarà el seu programa electoral, destacant dos fronts ben definits.

En aquest sentit, ha anunciat que cal potenciant la imatge del poble i potenciar una marca que reforce tots els productes que es fan a Pego. També ha subratllat que la principal preocupació d'esquerra republicana és crear llocs de treball en tots els sectors buscant des dels orígens d'este territori” i, posant-li imaginació.

Així doncs, per a Ortolà, cal crear una marca, un parc agrari al voltant del Parc Natural, que era qualificat pel candidat d'Esquerra com “el projecte més ambiciós”. El resultant d'aquesta marca es traslladaran no només al sector agrícola sinó també a l'industrial i al turístic amb tres característiques claus del Parc Natural fonamentades sobre el respecte a la vida natural, la vida sana i un medi ambient net.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.