Medi ambient

medi ambient

Reclamen més vigilància a l'estany de Banyoles

La fuita de gasoil que es va produir la setmana passada a l'estany de Banyoles arran de l'accident sofert per una màquina ha provocat que l'entitat naturalista Limnos demani que, al marge de prendre totes les mesures necessàries per reduir l'impacte ambiental provocat per aquell incident, a partir d'ara es tingui “més cura amb les actuacions que es desenvolupin a l'estany”, com van manifestar ahir en un comunicat.

D'altra banda, Limnos va reclamar que, a més de reforçar el control sobre les activitats que es fan en aquell espai protegit, s'elabori un protocol per a casos d'emergència, a fi de coordinar les diferents parts implicades: l'Ajuntament, els bombers, els agents rurals, els Mossos d'Esquadra i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). Limnos, però, va incloure en el comunicat d'ahir un reconeixement a la feina feta pels bombers i la seva reacció ràpida en el cas de la fuita de la setmana passada. Gràcies als bombers –van afirmar– es va evitar un mal major.

L'accident el va protagonitzar una màquina al paratge de la Caseta de Fusta, que va bolcar a l'aigua quan feia una prospecció geològica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona