Creen una comissió per vetllar per l'aplicació de la Carta del Paisatge de la vall de Camprodon

El Ple de la Mancomunitat de Municipis de la Vall de Camprodon ha aprovat la creació de la Comissió de Paisatge que haurà de vetllar per l'aplicació de la Carta del Paisatge aprovada recentment. La funció d'aquesta comissió és actuar com a dispositiu permanent que permeti de manera periòdica elaborar, executar i avaluar una estratègia de millora i revalorització paisatgística conjunta dels sis municipis de la vall –Camprodon, Molló, Sant Pau de Segúries, Llanars, Vilallonga de Ter i Setcases–, basada en petites actuacions identificades en els llocs de més sensibilitat i visibilitat.

La comissió es reunirà cada trimestre per fer seguiment de les accions que es duguin a terme i, en funció del progrés i de l'observació permanent del territori, acordarà noves accions i emetrà un informe sobre les actuacions realitzades i els punts pendents.

Aquesta comissió està formada pels alcaldes i alcaldesses de la vall de Camprodon, així com pels regidors i regidores delegats a la Mancomunitat. També són membres convidats els regidors amb competències en matèria d'urbanisme, planificació territorial, paisatge i medi ambient dels sis municipis de la vall.

La Carta del Paisatge de la Vall de Camprodon és un pacte col·lectiu entre els agents de tot el territori que va presentar formalment el passat 4 de setembre a Sant Pau de Segúries el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal. Aquest pla estratègic, acordat pels ens locals i les entitats amb implantació al territori amb el suport de diverses entitats i administracions, és el primer que s'aprova en una comarca de muntanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona