Administracions

El govern de Sant Feliu fa auditar els seus comptes

L'equip de govern de Sant Feliu de Pallerols, de CiU, encarregarà una auditoria externa dels comptes municipals per aturar en sec, segons l'alcalde, Joan Casas, les demandes, actuacions i acusacions contra la gestió d'aquests comptes per part del grup municipal d'Units per Sant Feliu, a l'oposició. “A part del desgast polític que representen, també perjudiquen els veïns, les empreses i els comerços de la població, tant pel mal nom que les suposades i infundades afirmacions donen a la població, com per l'obstaculització de la feina administrativa que impliquen”, ha dit l'alcalde, que s'ha manifestat cansat de tantes recriminacions. I hi ha afegit: “ Podem deixar clara d'una vegada la qüestió i veure d'on venim, on som i cap on anem.” Joan Casas ha lamentat haver de destinar diners del pressupost municipal a aquesta auditoria, però ho considera justificat per aturar unes acusacions que, segons ell, són falses i dificulten la feina diària a l'Ajuntament i l'aplicació del programa de CiU, votat per majoria a les eleccions. Aquesta auditoria la podran consultar tots els veïns del municipi.

Units denuncia des de fa temps irregularitats per ingressos no comptabilitzats, ocultació dels interessos de demora pagats per una sanció d'Hisenda en relació amb l'IVA de la urbanització Pla de Bastons i d'exercicis tancats que no reflecteixen la realitat dels comptes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona