Administracions

Cassà i Llagostera obtenen un 100% de transparència per informació al web

Riudellots, Girona, Roses, Sant Gregori, Celrà, Lloret i Palau-Saverdera obtenen més del 90 per cent en l'informe que elabora cada any la UAB

El municipis de Cassà de la Selva i de Llagostera són els dos únics de les comarques gironines que han obtingut aquest any un 100% de transparència per la informació que es dóna des del web municipal, segons l'informe Infoparticipa que elabora i atorga el Laboratori del Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Els dos municipis van recollir dimecres passat al centre cultural el Born el Segell Infoparticipa que els reconeix l'esforç per a la transparència envers els ciutadans.

En la mateixa gala també van rebre el reconeixement Roses, que complia amb un 94,23% en transparència, Riudellots de la Selva, que va obtenir un 92,31%, com també Girona, Lloret de Mar, Sant Gregori i Palau-Saverdera, que van obtenir el 90,38% reconegut per l'estudi d'Infoparticipa. A la demarcació, el municipi de Celrà també va obtenir una bona puntuació i se li reconeix un 88,46% en el rànquing de transparència de l'anàlisi de les webs municipals. En el global de Catalunya, l'estudi va reconèixer fins a 67 municipis pel grau d'informació accessible al web.

Menció per al Consell del Gironès

El Consell Comarcal del Gironès va rebre una menció en l'informe d'Infoparticipa 2015 i se li va reconèixer el compliment d'un 75% dels pràcticament mig centenar d'ítems que es tenien en compte per a l'avaluació. El vicepresident del Consell, Quim Roca, va ser l'encarregat de recollir la distinció i va dir que “s'ha fet molta feina per assolir aquest resultat, però encara queda feina per fer”, i el propòsit és anar incrementant la transparència sobre la gestió dels serveis. Només es van reconèixer dos consells més: el Vallès Occidental i l'Alt Penedès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona