Administracions

Vallmoll invertirà amb el superàvit de l'any 2014

L'Ajuntament de Vallmoll destinarà la major part del superàvit del 2014, de 785.945,43 euros, a inversions. Segons l' alcalde, Josep Lluís Cusidó, entre les principals actuacions en què revertirà hi ha les obres en curs al castell, la futura plaça Jujol, que se situarà a l'entrada de l'ermita del Roser, i el soterrament dels serveis de la urbanització Vallmoll Paradís. Cusidó també indica que es destinarà una part d'aquest import a actuacions que es desenvoluparan en els dos anys vinents, com ara la construcció d'una pista de pàdel davant la plaça Maria Aymerich i la futura plaça Jujol.

El pressupost del 2014 de Vallmoll s'ha tancat amb 2.902.654,39 euros d'ingressos i 2.116.708,96 euros de despeses. Cusidó atribueix aquest estalvi a “una bona gestió” del govern local. Assenyala, d'altra banda, que també es destinarà una part del superàvit “a la reducció del dèficit”, que, segons afirma, “a Vallmoll no és excessivament elevat” i que situa en el 16,3%.

A més del tancament de comptes, l'Ajuntament ha publicat el dictamen favorable de la Comissió de Comptes. Tan sols Sebastien Dethise (FEM) va emetre un vot desfavorable, perquè havia demanat una còpia de la documentació i no l'havia obtingut. L'alcalde va respondre, segons l'acta, que la informació es pot consultar a les oficines municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona