Administracions

Camós dedica un regidor i un tècnic als temes de ramaderia i agricultura

El nou equip de govern, de JpC-ERC-AM, té una tinent d'alcalde i manté les mateixes retribucions en concepte d'assistències de l'últim mandat

L'Ajuntament de Camós ha aprovat el nou cartipàs, en què s'incorpora l'àrea temàtica d'agricultura i ramaderia. La iniciativa s'ha pres –ha explicat l'alcalde, Josep Jordi– perquè aquest sector té molt de pes al municipi i requereix una atenció especial. El seu responsable serà Lluís Robert, que també serà l'encarregat de l'àrea d'Hisenda. Per reforçar aquesta àrea nova, l'Ajuntament ha contractat un tècnic que es dedicarà a les qüestions d'agricultura i ramaderia.

La resta de les atribucions de l'equip de govern, de JpC-ERC-AM, han quedat de la següent manera: l'alcalde portarà directament Urbanisme, Obres i Medi Ambient; l'única tinenta d'alcalde, Teresa Brunsó, es cuidarà d'Administració, Serveis Socials, Festes, Esports i Joventut, i Carme Jutglà serà la responsable de Comunicació, Ensenyament i Cultura.

Les retribucions s'han deixat igual que en el mandat anterior. Tothom cobrarà en concepte d'assistències al òrgans col·legiats. L'alcalde rebrà 6.000 euros anuals bruts i la resta de regidors de l'equip de govern, 3.000 euros anuals bruts cadascun. De la seva banda, els representants de l'oposició (CiU) tindran una assignació de 80 euros per cada assistència al ple municipal. Aquestes sessions es convocaran cada tres mesos, com fins ara.

L'oposició hi va votar a favor perquè no hi havia canvis en relació amb les remuneracions del mandat anterior. “I això que ells ens el seu moment ens ho havien votat en contra”, va puntualitzar el portaveu de l'oposició i exalcalde, Narcís Masanas.

LES XIFRES

6.000
euros
bruts anuals ingressarà l'alcalde.
3.000
euros
anuals bruts cobraran els regidors de l'equip de govern.

Reunions informatives regulars

El nou alcalde ha assegurat que donarà facilitats a l'oposició perquè estigui al corrent de les gestions de govern. Per això, Josep Jordi ha avançat que, entre les convocatòries de plens (que són cada tres mesos), es reunirà amb CiU per explicar les qüestions d'actualitat i les decisions que pensen prendre. El cap de l'oposició, Narcís Masanas, ha valorat positivament aquesta declaració d'intencions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona