Administracions

Avui hi ha ple

Banyoles

Concessió a 50 anys per al Club Natació

L'entitat passarà a tenir aquesta figura administrativa per a l'ús d'un espai comunal de l'estany

S'allarga el termini de l'actual dret

Ho mana el reglament d'activitats de l'estany aprovat per unanimitat i, per tant, s'ha de fer. L'espai de l'estany que ocupa el Club Natació Banyoles (CNB) és un bé comunal i, per això, hi ha d'haver una concessió per al seu ús per part de l'Ajuntament. I, ara, toca arreglar aquest aspecte administratiu i legal. Fins ara, el Club Natació Banyoles ha tingut un dret de superfície i, a partir del ple d'avui al vespre, si s'aprova, aquest dret d'ús passarà a ser una concessió, tal com mana el reglament d'activitats de l'estany. El dret que tenia era per un període de fins al 2041 i, amb la nova concessió, serà fins al 2064, és a dir, per a un total de 50 anys. Cal recordar que les instal·lacions del club estan a tocar de l'estany i, a més, a la zona exterior, hi ha una zona de bany que és per als socis i per als usuaris de les instal·lacions de l'entitat.

En relació amb el Club Natació Banyoles, el ple també ha de debatre i sotmetre a aprovació l'inici de delimitació del bé comunal. Aquesta delimitació afecta tota la zona exterior del club que dóna a l'estany i deixa sense efecte el pla especial de la zona que va des de les instal·lacions de l'entitat fins a la caseta de fusta. Tot plegat forma part dels treballs de delimitació del terme municipal que es duran a terme en un primer moment a l'àmbit de l'estany al municipi de Banyoles i, posteriorment, al del municipi veí de Porqueres.

MIQUEL NOGUER.
L'alcalde de Banyoles donarà les explicacions pertinents respecte a tots els tràmits administratius relacionats amb el Club Natació Banyoles. L'entitat ha fet una crida a assistir a la sessió plenària per la importància dels acords que s'hi prendran.

L'ORDRE DEL DIA

ENTORN ESTANY.
Aprovació inicial de la modificació puntual del pla especial de protecció, restauració i ordenació de l'entorn immediat de l'estany de Banyoles.
PUBLICITAT.
Donar compte d'entendre retirada l'oferta presentada per Girot Medias España, SLU, en el procediment d'adjudicació de la concessió demanial de l'explotació publicitària de mobiliari urbà instal·lat en diversos espais del domini públic del municipi de Banyoles.
DELIMITACIÓ.
Inici de l'expedient de delimitació de bé comunal i aprovació inicial de la regulació jurídica de l'ocupació d'aquest bé per part del Club Natació Banyoles.
ARXIU.
Aprovació definitiva del reglament intern de l'Arxiu Municipal de Banyoles.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona