Administracions

administració

La inversió puja un 6,66% a Sant Gregori

La partida d'ajudes socials arriba als 15.000 euros, per atendre urgències

L'Ajuntament de Sant Gregori ha pressupostat 202.000 euros en inversions pel 2014. Aquesta xifra representa un augment del 6,66% sobre el que es va pressupostar per l'any que ara acaba. Bona part d'aquest import, 125.000 euros, serà per a la quarta fase d'adequació de l'edifici de la nova biblioteca, on es prepararan tres noves aules per acollir estudiants de primer d'ESO. També s'invertiran 62.000 euros a rehabilitar la coberta de l'església de Cartellà, que està en mal estat –complementaran l'aportació les ajudes obtingudes de la Diputació i el Bisbat de Girona–. Es destinaran 15.000 euros més a millorar l'accessibilitat tant a peu com en bicicleta a alguns punts del nucli urbà.

Un pressupost que puja

Igual que les inversions, el total dels comptes previstos pel 2014 a Sant Gregori augmenta. Serà de 3.247.546,53 euros, xifra que significa una pujada del 8,66% respecte al del 2013. Un 2% de l'augment correspon a la despesa corrent. En aquest sentit, s'han augmentat les partides d'ensenyament, promoció econòmica i medi ambient. La partida d'ajudes socials puja també, i arriba als 15.000 euros per ajudar les famílies que ho necessitin. El govern
ha previst també un fons de contingència de 40.812,46 euros per afrontar despeses no previstes. En els ingressos, es preveu un increment de l'impost de construccions i obres (ICIO), i també dels ingressos per l'impost de béns immobles, a causa de l'actualització del padró que s'ha fet en concordança amb el POUM.

El pressupost pel 2014 es va aprovar en un ple extraordinari el 16 de desembre. En el mateix ple va prendre possessió del càrrec de regidor Josep Nadal, en substitució de Jordi Noguer, que va renunciar al càrrec de regidor al novembre. Noguer va ser el batlle fins al juliol passat, quan va deixar l'alcaldia en mans de Joaquim Roca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia