Administracions

ADMINISTRACIONS

Les inversions fan pujar el pressupost de Porqueres

L'endeutament previst per a finals del 2104 se situa només en el 50%

L'Ajuntament de Porqueres ha aprovat un pressupost per al 2014 que puja a 3,8 milions d'euros, una xifra un 12% superior a la d'aquest any. L'increment és degut a les inversions (659.000 euros) ja que les partides del pressupost ordinari pràcticament queden igual. La despesa financera, destinada a pagar uns crèdits, serà de 300.000 euros. El nivell d'endeutament es continuarà rebaixant, i passarà del 53% d'aquest any al 50%.

En el capítol de despeses ordinàries, destaca l'increment de prop del 6% de la corresponent a la despesa energètica, a causa de l'increment de la tarifa elèctrica. Per aquesta raó –ha explicat l'alcalde, Salvador Ros– quedarà reduïda la capacitat de maniobra de totes les àrees. “De totes maneres, com que partim d'uns números que ja eren molt ajustats, les diferències entre un any i l'altre són mínimes”, hi ha afegit Ros.

Quant a inversions, la més destacada des del punt de vista econòmic serà per a la continuació del carrer Isaac Albéniz, un vial que connectarà la zona dels carrers Estació i Martí i Pol (on viuen unes 550 persones) amb la plaça Major. Té un pressupost de 440.000 euros i està previst finançar-ho majoritàriament amb recursos del Pla d'Obres i Serveis.

Per al condicionament de la via pública es reserven uns 180.000 euros i per al manteniment i millora d'equipaments municipals, 123.000 euros. El centre cívic serà el principal beneficiat. A la zona esportiva s'adequarà un espai perquè un club esportiu de nova creació hi construeixi unes pistes de tennis. A aquesta obra l'Ajuntament hi destinarà uns 30.000 euros. Les xifres de l'any vinent han rebut el vot afirmatiu de l'equip de govern (IdP-AM), mentre que CiU, a l'oposició, s'ha abstingut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona