Administracions

administracions

Osor vol becaris per ampliar l'horari municipal

Durant l'estiu tindrà un reforç només per a la neteja del poble

L'Ajuntament d'Osor estudiarà la possibilitat d'un conveni per tenir estudiants d'atenció al públic a l'Ajuntament. En l'últim ple, celebrat divendres, es va aprovar per unanimitat una moció presentada pel grup Unió i Força Osorenca (UFO) que, en una primera instància, demanava ampliar l'horari d'atenció al públic, que ara és de sis hores la setmana (dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 12 a 2/4 de 2). L'alcalde, Isidre Font, va argumentar que aquest any és impossible econòmicament tenir ningú, tot i que a l'estiu es tornarà a contractar algú per reforçar la neteja. L'Ajuntament té dos treballadors: un agutzil i un administratiu (Lluís Quer) que fins fa aproximadament un any també portava els comptes, tot i que també s'havia buscat un suport exterior, puntualment.

L'administratiu fa horari de matins (de 8 a 2) però el fet de ser sol fa complicat que es faci càrrec de la feina que hi pugui haver i de l'atenció al públic. I en un Ajuntament petit com el d'Osor, hi ha gent que acaba acudint a l'Ajuntament per coses ben curioses. Font ho resumeix dient que pràcticament tothom que té un petit problema acaba a l'Ajuntament, i l'administratiu acaba fent de tot, fins i tot assessorant. “Em vénen a ensenyar cartes que arriben del banc, i fins i tot algun cop a preguntar com funciona un rellotge”, explica Quer.

L'agutzil també es troba en una situació similar, segons explica l'alcalde. Hi és el dijous (quan no hi ha l'administratiu), i sovint acaba pujant bombones de butà i ajudant algun avi amb la televisió.“Ho hem d'estudiar i veure quines persones s'hi podrien presentar, hi ha molta gent a l'atur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona