Administracions

administracions

El PSC diu que el govern margina el Ripollès

Presentarà esmenes per impulsar projectes no pressupostats

El PSC del Ripollès denuncia que la Generalitat ha marginat la comarca en el pressupost del govern per al 2012, ja que l'ha posat a la cua de la inversió respecte a la resta de comarques gironines. Segons les xifres que ha fet públiques, el Ripollès tindrà una inversió de 2,17 milions d'euros; la Garrotxa, de 31 milions; la Cerdanya, de 15,7 milions; el Baix Empordà, de 64,4 milions; l'Alt Empordà, de 50,6 milions; el Gironès, de 10,8 milions, i la Selva, de 15,6 milions. Per això, el PSC ha fet una crida a la resta de representants polítics de la comarca per reconduir aquesta situació i ha fet públic que presentarà esmenes al Parlament.

En concret, aquestes esmenes seran per reclamar el condicionament de la travessera de Ripoll C-17, el projecte i obra de la ruta ciclista del Ter Sant Joan de les Abadesses - Setcases, l'estudi informatiu de la via ciclista entre Ripoll i Vic, el projecte de la variant est de Ripoll, l'inici de les obres de la nova escola de Campdevànol, el projecte de l'institut escola de Sant Joan de les Abadesses, la millora de les instal·lacions del Consorci de Benestar Social del Ripollès, les obres de legalització i ampliació del nombre de places de la residència de la Fundació Emma de Sant Joan de les Abadesses i el pont del Carburo a Sant Pau de Segúries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona