Sentmenat remodela el cartipàs i crea una gran àrea de Territori

L'alcaldessa de Sentmenat, Núria Colomé (CiU), ha reestructurat el cartipàs municipal coincidint amb l'equador del mandat. El canvi principal ha estat la creació d'una macroàrea de Territori. L'hi ha confiat a la fins ara primera tinenta d'alcalde d'Urbanisme, Fina Olivé, que també es farà càrrec de les competències de Medi Ambient i Habitatge. Pel que fa al segon tinent d'alcalde d'Obres i Via Pública, Antoni Pedrero, mantindrà les atribucions, tot i que també adscrites a l'àrea comandada per Olivé.

El fins ara regidor de Medi Ambient i Habitatge, Josep Diviu, continuarà portant les competències de Nuclis Urbans –conservació i millora de les urbanitzacions– i assumirà la regidoria de Joventut, que li cedeix Olivé.

L'alcaldessa justifica els canvis pel «convenciment profund» que el medi natural no es pot desvincular de les actuacions d'urbanisme i obres públiques, i per la voluntat d'aconseguir «una major eficàcia, coordinació i eficiència en la presa de decisions». Els canvis s'oficialitzaran en el pròxim ple, tot i que l'oposició ja va ser-ne informada en l'última comissió informativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona