Administracions

diputació de tarragona

A licitació el nou edifici de l'ens Base per 6,6 milions

El darrer ple de la Diputació de Tarragona del 2011, celebrat divendres passat, va aprovar el plec de clàusules administratives per a la licitació del contracte d'obres de la nova seu central de l'ens recaptatori d'impostos Base, que es construirà en un solar a la confluència entre l'avinguda Andorra i la del Doctor Mallafré, a l'entrada de Tarragona venint de Valls. El preu inicialment previst és de 6,6 milions d'euros. Aquesta és l'única gran inversió que l'ens supracomarcal ha pressupostat per al 2011, si bé no s'espera que l'obra estigui acabada abans del 2013. El nou edifici, que substituirà els baixos actuals a la rambla Lluís Companys, tindrà una superfície útil de 2.875 m², amb una altura de quatre pisos i dues plantes subterrànies que s'utilitzaran sobretot per a pàrquing.

El mateix ple va aprovar una subvenció de 90.000 euros al bisbat de Tortosa per a les obres de restauració de l'ermita de la Misericòrdia de la Fatarella, i va acordar la desafectació de l'inventari públic de la plaça de toros de Tarragona per als seus antics usos, per donar-la d'alta en els nous que ja té com a Tarraco Arena Plaça.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona