el contrapunt

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac ha de pagar 1.300 euros per un llibre que no s'arribarà a publicar mai

El jutge desestima en part la demanda de l'editor, que reclamava 3.000 euros

La sentència del jutjat de primera instància de Mataró desestima només en part la demanda presentada per l'editor Oriol Carol contra l'Ajuntament de Caldes d'Estrac. Dels 3.000 euros que l'editor reclamava per les despeses ocasionades abans que li rescindissin el contracte per fer el llibre, en cobrarà només 1.300. Mentre l'Ajuntament de Caldes, a través d'un comunicat, celebra la sentència perquè no ha de pagar l'import inicial reclamat, l'editor ja pensa a recórrer la decisió judicial a l'Audiència Provincial. Carol té encara pendent, a finals d'aquest any, el judici amb l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, que segons ell li va pagar 1.500 euros. El litigi amb els dos municipis es remunta a finals del 2007. El PSC de Caldes i el mateix editor coincideixen a destacar que va ser l'actual alcalde, Joaquim Arnó (CiU), qui va signar el contracte per tirar endavant la publicació i mesos més tard es va fer enrere i es va rescindir el contracte. En canvi, l'alcalde manté, en el comunicat emès, que es tractava d'un encàrrec de l'anterior govern socialista i que, finalment, el llibre va ser rebutjat pels consistoris implicats –entre els quals figurava també Sant Andreu de Llavaneres–, perquè no estaven d'acord amb la publicació.

Diners llençats

El que s'havia de convertir en un llibre de promoció de les Tres Viles, la marca que integra els municipis de Caldes d'Estrac, Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres, ha resultat tot el contrari. Més que bona difusió més aviat dóna mala imatge saber que els tres ajuntaments tard o d'hora han acabat pagant amb diners públics un treball que no sortirà mai a la llum i que ells mateixos havien encarregat. Encara és més greu quan el llibre en qüestió no havia de representar cap cost per als municipis després de l'acord signat amb la concessionària d'autopistes Abertis, que assumia tot el cost, 13.000 euros, amb la condició que l'editor cobrés el 50% en el moment de signar el contracte i la resta quan el llibre sortís a la llum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona