Administracions

Lloret de Mar es promociona amb un festival de drons al cel

Els espectacles es faran cada divendres fins al setembre

Vol ser un dels grans atractius de l’estiu

Els drons sobrevolaran els divendres d’agost els cels de Lloret de Mar per fer un espectacle coreogràfic de llums, colors i música. El Lloret Drone Festival vol ser un nou concepte dins del món de l’espectacle partint d’una proposta avantguardista i respectuosa amb el medi ambient, atès que no genera residus i a més ofereix més possibilitats que altres espectacles tradicionals, segons els organitzadors. A la pràctica, el nou festival de Lloret de Mar vol recuperar “la màgia de la pirotècnia actualitzada amb les noves tecnologies”.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, destaca que: “Lloret té l’obligació històrica, de ser capdavantera en el sector de l’oci i els esdeveniments, adreçats a un públic familiar”, afegint-hi: “Ser els primers a promoure un esdeveniment periòdic de drons, innovador, impactant, i amb un alt grau d’innovació ens serveix alhora per generar un nou atractiu en una temporada turística.” Per Orobitg, aquesta és una temporada complicada arran de la pandèmia, però es treballa per generar “possibilitats d’allotjament, compres i restauració fomentant l’activitat econòmica, donant suport al teixit empresarial local i beneficiant el conjunt de la població”.

L’espectacle ha estat dissenyat i produït per l’empresa catalana Flock Drone Art. El Lloret Dron Festival, amb les evolucions dels aparells, es podrà veure cada divendres fins al mes de setembre a partir de les 22.30 hores a la platja. Segons els impulsors, amb aquesta iniciativa Lloret de Mar es converteix en l’escenari del primer espectacle de drons amb caràcter permanent i format de festival. Segons Orobitg, una proposta única que pretén complementar l’oferta d’oci i cultura del municipi.Lloret de Mar va donar el tret de sortida al primer espectacle permanent de llum amb tecnologia dron divendres passat amb l’espectacle Àtom., un relat sobre la creació de la matèria. La proposta, que combinava art i tecnologia, va dibuixar al cel de Lloret de Mar figures de prop de 100 metres d’altura com una seqüència d’ADN, estels i altres imatges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona