El PSPV de Castelló planteja un pla d'austeritat municipal que inclou la supressió de la vicealcaldia

El grup socialista en l'Ajuntament de Castelló ha anunciat una moció perquè el ple del 27 de maig acorde un decàleg de mesures urgents d'austeritat municipal entre les quals planteja eliminar la vicealcaldia, una àrea que el portaveu dels socialistes, Juan María Calles, ha considerat «supèrflua» i contraproduent per l'elevada despesa que ocasiona en mans de Javier Moliner. Com a exemple de «balafiament» del vicealcalde, Calles ha citat «un dinar en un hostal de Conca que va costar vora 300 euros, i els 1.100 euros d'un sofà per al seu despatx».

A més, el grup socialista proposa adoptar totes les directrius que sobre els sous públics d'alcaldes i regidors fixe la Federació Espanyola de Municipis i Províncies que maneja la possibilitat de suggerir abaixar el sou dels regidors un 5%, la mateixa proporció que la dels empleats públics. En aquest sentit, Calles ha destacat que Alberto Fabra «és el seté càrrec municipal amb el sou més alt d'Espanya, amb una percepció anual de 88.000 euros».

La iniciativa socialista també proposa retallar la partida de propaganda; la supressió absoluta de tots els càterings, aperitius, dinars i sopars subvencionats amb fons municipals; la reducció de l'externalització de serveis; i la renegociació de les desenes de lloguers contractats per l'Ajuntament de Castelló per a serveis municipals i entitats cíviques.

El pla d'austeritat també inclou potenciar l'estalvi en la utilització dels cotxes oficials; la reducció del consum energètic i del telèfon fix i mòbil; i la potenciació de l'administració electrònica per a guanyar en eficiència i estalviar costos postals i de paper.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona