Administracions

8.000 euros a Begur per millorar façanes i locals

Concedeixen ajuts a quatre privats per embellir façanes i a Queviures Begur

El govern de l’Ajuntament de Begur ha acordat concedir quasi 8.000 euros en ajuts econòmics per a obres privades d’embelliment de façanes i la modernització d’establiments comercials del municipi. En els darrers anys, el consistori ofereix subvencions a particulars, com a incentiu per millorar la fesomia dels carrers en matèria d’habitatges i, des de l’any passat, també als establiments que unifiquen la imatge de les terrasses exteriors o fan reformes a l’interior.

En l’apartat de façanes que s’han restaurat al llarg del 2018, han concedit 4.016,19 euros repartits entre els projectes d’obres presentats en quatre immobles, dos dels quals a l’avinguda Onze de Setembre, una altra casa al carrer Clos i Pujol i un immoble amb façanes als carrers del Raval i del Carme. La subvenció municipal ha anat dels 163,35 euros als 1.803, que és el màxim permès i que han rebut dos dels beneficiats.

Respecte a la millora d’establiments comercials, la concessió s’ha fet a Queviures Begur, en complir els tres punts de valoració i criteris. L’ajut, que en aquest cas puja a 3.886,58 euros, representa el 10% de la despesa justificada i per primer cop s’ha contribuït a la reforma d’una botiga.

Enguany, el volum d’inversió per a la reforma de comerços ha davallat respecte a l’any passat, en què el consistori va subvencionar amb més de 10.000 euros, només, les reformes de les terrasses dels bars Diferent, de la Plaça i Es Castell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona