Els 76 pisos d'Amer, al jutjat

El problema dels 76 pisos declarats il·legals per la Generalitat es complica cada cop més. Avui a Amer se celebra un ple que pretén intentar redreçar la situació, després que en un ple del mes de novembre passat els regidors de CiU i IA es neguessin a declarar nul·la la sentència. La llicència que va atorgar l'any 2004 el llavors alcalde, Joan Güell, actualment regidor d'IA, a l'empresa Baker Gestion per fer un bloc de pisos i locals comercials al carrer Selva de Mar va ser declarada nul·la de ple dret pels serveis jurídics de la Generalitat.

Els regidors de CiU i IA es neguen a ratificar la nul·litat de la llicència pel cost econòmic i legal que podria repercutir en la població.

De fet, no els falta raó. La ja per si mateixa delicada situació es complica encara més amb el contenciós administratiu que ha presentat un veí contra l'acord de ple que no va aprovar la nul·litat, i que segons reconeix l'alcalde d'ERC, Xavier Targa, ha estat admès a tràmit.

I no és l'únic. L'empresa Baker Gestion també té una denúncia posada en què demana 11,5 milions d'euros d'indemnització a l'Ajuntament per aquest complicat cas dels 76 pisos.

Tot indica que en el ple d'avui tant CiU com IA mantindran la seva posició, amb la qual cosa el cas es trobarà en idèntica posició que el mes de novembre. L'alcalde ha anunciat, però, a aquest diari que es guarda un as a la màniga.

XAVIER TARGA
ALCALDE D'AMER
Intenta ratificar una decisió legal sense trobar prou suport per fer-ho en haver de manar en minoria


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona