Les entitats de memòria antifranquista preparen homenatges per a l'1 de novembre

El 14 d'abril, efemèride de la proclamació de la Segona República, i l'1 de novembre, dia de Tots Sants, s'han convertit en les dues cites més emblemàtiques del calendari memorialístic valencià.

El pròxim diumenge, les associacions antifranquistes preparen diversos homenatges arreu del país. A València, el Grup per a la Recuperació de la Memòria Històrica ha convocat un acte al cementeri municipal a les 13 h.

L'homenatge de l'entitat liderada per Matías Alonso, retrà homenatge als antifranquistes soterrats en la fossa comuna de l'antic cementeri civil i reclamarà la restauració de la gran fossa de la secció setena dreta, que ha caigut en la «desídia».

Per la seua banda, el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló convoca una concentració en homenatge a les víctimes de la repressió franquista a les 13 h en el monòlit del cementeri a la vora del riu Sec.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.