Societat

Barcelona

El desallotjament del barri de Gràcia

Els Mossos acordonen l'exterior del Banc Expropiat

Els antiavalots obliguen els concentrats davant l'edifici a retirar-se i alguns agents accedeixen a l'interior per comprovar si hi ha algú

El col·lectiu que ocupava el local assegura que hi ha tornat a entrar

Agents antiavalots dels Mossos d'Esquadra han acordonat l'exterior de l'anomenat Banc Expropiat, el local ocupat des del 2011 al barri de Gràcia i que va ser desallotjat el passat 23 de maig.

El col·lectiu del Banc Expropiat ha assegurat aquest dissabte en un missatge a les xarxes socials que havia tornat a ocupar l'immoble. Per provar que es troben a l'interior de la finca, els okupes han difós un vídeo que mostra a cinc persones amb les cares cobertes brindant amb cava, suposadament des de l'interior del “Banc Expropiat”.

Al migdia desenes de persones s'han concentrat a les portes de l'antiga oficina bancària, situada a la Travessera de Gràcia.

Més tard, cap a les dues, també hi han fet acte de presència una desena de dotacions dels Mossos, que han dispersat a empentes el centenar de persones que ja s'havien concentrat davant del Banc Expropiat a retirar-se. Els policies han acordonat completament l'edifici. A unes metres, una seixantena de persones romanen concentrades en suport als activistes i llancen consignes contra la policia.

Els Mossos han fet una obertura als plafons soldats a la façana de l'immoble i alguns agents hi han entrat a per comprovar si hi ha algú a l'interior.

Aquesta tarda hi ha prevista una manifestació a la plaça de la Virreina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia