Territori

Els Gegants de Copons enceten la temporada de la seva consolidació

El dissabte 21 de maig i en el marc de la Festa Major Petita de Sant Isidre de Masquefa, la Colla de  Geganters i  Grallers de Copons,  varen traslladar-se  a Masquefa per participar en la cercavila gegantera on també hi eren presents les colles de Gegants de Balsareny , Gegants de Barcelona,Gegants de Prats de Rei ,Gegants de la Beguda ,Gegants de la Llacuna,Gegants de Sant Fruitós del Bages,   Gegants de Sant Llorenç d'Hortons i la colla amfitriona dels Gegants de Masquefa. Era la primera sortida que ha fet la colla aquesta temporada i la segona des de que es va constituir a finals de l’any passat (aleshores, van sortir a els Prats de Rei), ja que fins ara només havien actuat al mateix Copons.

 

Malgrat que la pluja va deslluir una part de la  Cercavila, si  varen poder fer-se, amb tota la seva espectacularitat, els valls de lluïment que van tenir lloc a la Plaça de l’ Estació i també el ball final amb la participació de totes les colles  geganteres al ritme de les gralles i els tabals. L’acte va finalitzar amb un sopar de germanor  a la fàbrica Rogelio Rojo.

 

Gràcies a la recent constitució de la  Colla de gegants i grallers  de Copons es poden fer  algunes sortides  per diferents municipis de Catalunya  amb els gegants nous , en  Manuel i la Raimunda, un comerciant de la Vila i la seva muller. La propera sortida tindrà lloc el dia 4 de juny  a Balsareny.

 

La notícia completa a Info Anoia


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia