Societat

trànsit

Presó per al conductor homicida de Bonmatí

El jutge de Santa Coloma de Farners l'imputa un homicidi per imprudència que va matar la nena de 4 anys

També l'acusa de lesions, conducció temerària i sota els efectes de l'alcohol i les drogues i omissió del deure dels socors

El titular d'instrucció número 3 de Santa Coloma de Farners, Francisco Martín, ha dictat aquest dimecres presó comunicada i sense fiança al conductor que va atropellar mortalment una nena de 4 anys i va deixar ferida a la mare. El jutge l'imputa els delictes d'homicidi per imprudència greu, lesions, conducció temerària, conducció sota els efectes de l'alcohol i substàncies psicotròpiques i omissió del deure de socors. Els fets van passar el passat dilluns a la carretera GI-532 al seu pas pel terme municipal de Bonmatí.

En la resolució, el jutge afirma que l'acusat conduïa de forma “agressiva, a una velocitat inadequada i realitzant frenades brusques, fet que va provocar que l'investigat se sortís de la carretera i atropellés a les dues víctimes”.

El jutge justifica la presó provisional del conductor davant del risc de fuga i perquè “existeixen altes probabilitats que si està en llibertat pot influir en testimonis, alterar vestigis del delicte i impedir l'adequada inspecció dels llocs”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia