Societat

El 75% dels vehicles ja han tornat a l'àrea de Barcelona

L'operació tornada acumula retencions a diversos punts de la xarxa viària catalana

Des de les 12h d'aquest diumenge fins a les 17h d'aquest dilluns de Pasqua han retornat ja a l'àrea de Barcelona 433.237 vehicles, el 74,63% dels previstos (un total de 615.000), segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

El 25% dels vehicles que falten per entrar a Barcelona es preveu que arribin al llarg d'aquest dilluns a la tarda i nit, en què a primera hora ja hi ha hagut retencions en diversos punts de la xarxa viària. Així, a la C16 s'han acumulat 5 quilòmetres de retencions a la Nou de Berguedà en sentit Barcelona: a l'AP-7 hi havia a primera hora de la tarda 8 km de retencions entre Banyeres del Penedès i Vilafranca en sentit Barcelona.

Aquest dilluns al matí s'ha hagut de regular el trànsit al Túnel del Cadí, a la C-16, i s'han acumulat retencions a l'A-7a Altafulla,i a la N-340 al Vendrell i a la C-16 entre Bagà i Cercs (de fins a 15 quilòmetres).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia