Societat

Peatge del Cadí gratuït per esquiar a Portè

L'estació de l'Alta Cerdanya, l'ofereix als qui comparteixen vehicle

L'estació d'esquí nord-catalana Portè-Pimorent (Alta Cerdanya) ha apostat per contribuir a la reducció de les emissions de CO2 a l'atmosfera i obsequia amb el retorn del cost del peatge del túnel del Cadí els esquiadors que hagin d'utilitzar aquesta infraestructura per accedir a l'estació i que ho facin en grups de quatre persones, és a dir, que comparteixin vehicle. En concret, abona en el moment de pagar el forfet 3 euros per persona, un total de 12 euros. El cost del peatge és d'11,57 euros.

A part, l'estació ofereix altres abonaments per a col·lectius específics. Així, els estudiants universitaris (de 18 a 25 anys) poden obtenir un forfet de 18 euros per esquiar els dies d'entre setmana. I les dones de més de divuit anys poden esquiar gratuïtament cada dijous aquest mes de gener. I, finalment, i entre altres propostes, ofereix un forfet de 100 euros que dóna dret a esquiar tots els feiners de gener.

L'Estat francès ha reobert al trànsit el túnel de Pimorent, on s'han dut a terme obres de millora de la seguretat, entre les quals destaquen dues noves galeries per a evacuació de persones i de fums. El túnel és l'alternativa a una carretera sinuosa que puja fins a 2.000 metres d'altura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia