Societat

La policia francesa troba mort el boletaire desaparegut a Alp

El cos sense vida del desaparegut, de 56 anys i veí de Puigcerdà, ha estat localitzat a l'interior del seu cotxe en territori francès

L'home va sortir a buscar bolets dimecres al matí i no va tornar a casa

La policia francesa ha trobat aquest dijous el cos sense vida del boletaire que va desaparèixer ahir a Alp (Cerdanya) , segons han informat aquesta nit els Bombers de la Generalitat. L'home, de 56 anys i veí de Puigcerdà, ha estat localitzat a l'interior del seu cotxe en territori francès.

Els equips d'emergència van iniciar dimecres a la nit un dispositiu de recerca després que la família alertés que el desaparegut havia sortit a buscar bolets a les vuit del matí i ja no va tornar a casa.

Aquest dijous, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, un helicòpter dels Mossos d'Esquadra i efectius dels Agents Rurals han pentinat els camins forestals de la Molina, la carretera de la Molina a Alp i l'estació de Masella per intentar localitzar-lo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia