Vallès Oriental

SUCCESSOS

Una dona de 79 anys en estat crític per un xoc frontal a la C-59 a Sant Feliu

Està ingressada a l’Hospital Sant Pau, a Barcelona

Una dona de 79 anys està ingressada en estat crític a l’Hospital de Sant Pau, a Barcelona, per les ferides que va patir en una topada frontal entre dos turismes que s’ha produït aquest diumenge a la C-59 a l’altura de Sant Feliu de Codines.

Una dona de 79 anys ha patit ferides molt greus en un accident de trànsit que s’ha produït aquest diumenge cap a la 1 del migdia a la C-59, entre Sant Feliu de Codines i Castellterçol. Ha estat una topada frontal entre dos vehicles que també ha provocat ferides lleus a dues persones més, que anaven en un altre cotxe. Són una parella de Barcelona que ha estat traslladada a l’Hospital General de Granollers.

La conductora de 79 anys seguia en estat crític aquest dilluns a l’Hospital de Sant Pau, a Barcelona, on va ser traslladada després de ser atesa pels serveis sanitaris al lloc de la topada.

L’accident va obligat a tallar la carretera en tots dos sentits i fer desviaments per la carretera C-1413b. La circulació no s’ha normalitzat fins gairebé a les 5 de la tarda, segons han explicat fonts del Servei Català del Trànsit.

Al lloc de la topada, s’hi ha desplaçat quatre dotacions dels Bombers, cinc dels Mossos d’Esquadra a més dels serveis sanitaris.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia