Osona/Ripollès

Els Strombers, a Ogassa

Els de Cardona, que tocaran dissabte a les 12 de la nit, plat fort de la Festa de la Germandat.

El repic de campanes i la quina a favor de la colla gegantera inauguraven, aquest divendres al vespre, la festa de la Germandat d'Ogassa, una de les tres celebracions destacades del poble al costat de la festa del Miner i la de Santa Bàrbara.

Però l'acte estrella es farà esperar fins dissabte. Serà un concert dels Strombers, el festiu conjunt de Cardona, que tindrà lloc a les 12 de la nit.

La barreja d'ska, ritmes llatins, rock, country i reggae dels Strombers arribarà després d'un dissabte carregat d'activitats. A les 11 del matí, ja hi haurà una cercavila amb els Acordeonistes, seguida per l'ofici solemne.

A la sortida de missa, els mateixos Acordeonistes sonoritzaran els típics ballets i també hi haurà ballada de gegants i música tradicional.

Els actes continuaran a la tarda amb la gimcana dels Pachamama, a 2/4 de 5, i la 25a edició de la trobada de colles sardanistes del Ripollès, una hora més tard. A la trobada, hi posaran la música les cobles Ciutat de Girona i La Principal d'Olot.

Per dissabte, també s'ha programat un sopar popular i gran ball a càrrec de Xandri, que al costat del concert d'Strombers configuren les tres propostes per a la nit.

La jornada de diumenge s'obrirà amb la missa a l'església de Santa Bàrbara i també consta de dos partits de futbol, un de masculí i un de femení, i d'una animació infantil amb taller de bombolles gegants a càrrec de la Sra. Bombolles.

Durant la setmana vinent, no es preveuen més actes fins al 15 d'agost, que serà l'últim dia de festa de la Germandat. Una tirada al plat amb esmorzar és la proposta per tancar la gresca.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia