Els socialistes de Castelló exigeixen la concreció de la Universitat Internacional Valenciana

Creada fa més de tres anys, la VIU continua sent un projecte en llista d'espera

El portaveu del grup municipal socialista en l'Ajuntament de Castelló, Juan María Calles ha instat a l'alcalde de Castelló del PP, Alberto Fabra a demanar a la Generalitat que concrete terminis i inversions per a la materialització de la VIU (Valencian International University). Calles ha denunciat que fa ja més de tres anys que es va crear i en l'actualitat segueix sense seu, sense rector legalment nomenat, sense alumnes —s'estimava que hi hauria una demanda de 5.000 alumnes, i sense pressupost.

«La VIU està oficialment en la llista d'espera dels projectes virtuals, incompliments i mentides del Consell amb els ciutadans de Castelló», ha manifestat el portaveu socialista que considera que el projecte podria haver sigut un focus creador de llocs de treball en el món de l'educació, així com en la construcció.

Calles ha reclamat explicacions sobre l'anunciada inversió inicial de 7,5 milions d'euros o del pressupost de 3,9 milions que segons ha denunciat «no apareixen en cap lloc» i sobre la disponibilitat del solar d'11.000 metres quadrats promesos per a la construcció de la seu que havia de projectar l'arquitecte F. Gehry.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.