Societat

La recepta

De típica de Quaresma a símbol

FONDA TOLDRÀ és un dels locals d'Ulldemolins on podem tastar tot l'any la truita amb suc, un plat ineludible en la gastronomia del Priorat

Un dia de visita per l'interior del Camp de Tarragona es pot complementar amb un bon àpat a la comarca del Priorat, i allà, el municipi d'Ulldemolins ens reserva un dels plats típics més coneguts i ben valorats. Es tracta de la truita amb suc, una recepta que en aquest municipi de 400 veïns tradicionalment es menjava durant la Quaresma, però que ara es pot degustar durant tot l'any, gràcies sobretot al renom que li ha donat la festa gastronòmica que té dedicada. La Fonda Toldrà, al centre del poble, permet descobrir-la en un local que conserva tot l'encant d'una fonda catalana de sempre.

a.p.

RECEPTA
Fonda Toldrà. Carrer Major, 33. Ulldemolins
INGREDIENTS:
Per a la truita, ou, espinacs i fesols. Per al suquet, picada d'all ben sofregida, pebre vermell i farina per espessir. Si es vol prendre com a segon plat, s'hi sol afegir bacallà.
El restaurant ofereix la possibilitat de prendre la truita com a primer plat compartit o com a contundent segon plat, amb bacallà. El local ofereix també altres menús.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.