Desapareix el giratori del monument a la tramuntana de Figueres per millorar l'entorn de la Torre Galatea

La pujada al Castell està tallada al trànsit a partir del carrer Canigó

Els visitants que vulguin retratar la Torre Galatea i la cúpula del Museu Dalí hauran de fer-ho des d'una perspectiva diferent de la tradicional. L'espai de la part superior de la pujada del Castell està envoltat de tanques i tallat al trànsit per poder urbanitzar tot l'entorn. Aquest és un dels projectes inclosos en el fons d'inversió local i, per tant, s'ha d'executar abans d'acabar l'any i, per aquest motiu, tot i ser temporada de més afluència de visitants al Museu Dalí, s'ha hagut d'iniciar la obra perquè pugui estar acabada en el termini que estableix el programa estatal. El projecte comprèn una superfície total de 2.782 m² i suposa la desaparició del giratori i l'ampliació de la vorera de davant el CAP.

Millora de voreres

D'altra banda aquesta setmana ha començat la segona fase del pla de millora de voreres. En concret es treballa al carrer Méndez Núñez –141 m²– i al carrer Pompeu Fabra en la connexió amb la plaça de l'Estació –480 m²–. En aquest, a més de millorar les voreres, també s'elevarà el ferm a les cruïlles per alentir el trànsit i aconseguir que els vianants disposin de més seguretat. La segona fase del pla de voreres també inclou actuacions als carrers Lasauca, Sant Francesc, Sant Pau i Jòncols.

Igualment s'ha iniciat la urbanització de la vorera de l'avinguda de Roses, el giratori i el carrer Gorgs, al final del barri de la Marca de l'Ham. En aquest punt es construirà, més endavant, un giratori i dos passos elevats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.