Societat

L'incendi de Vilopriu, controlat

Onze dotacions aèries dels Bombers de la Generalitat i 30 de terrestres treballen en les tasques d'extinció del foc, que ha cremat unes 10 hectàrees

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat el nucli de Valldavià com a mesura preventiva i han tallat la Gi-631

La columna de fum es veu des de diferents punts de l'Empordà

L'incendi que s'ha declarat aquest migdia a Vilopriu (Baix Empordà) ha quedat estabilitzat passades les 17h de la tarda i controlat passades les 20h del vespre, segons han informat els Bombers de la Generalitat, que en el lloc dels fets han desplaçat 11 dotacions aèries i 30 terrestres. L'incendi hauria cremat entre 5 i 10 hectàrees.

El foc ha obligat ha desallotjar vuit persones del nucli de Valldavià, a Vilopriu, de forma preventiva i s'ha hagut de tallar la GI-631 entre els quilòmetres 4 i 6. També s'ha desallotjat la piscina municipal de Vilopriu perquè els mitjans aeris poguessin agafar aigua per a les tasques d'extinció.

Segons s'ha informat en un comunicat, els Bombers han rebut l'avís del foc a la 13.08h d'aquest dimarts.

A més dels efectius dels Bombers de la Generalitat, també s'han desplaçat nou patrulles del Mossos d'Esquadra i, com a mesura preventiva, dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques.

La columna de fum es veu des de diversos llocs de l'Alt i el Baix Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.