Societat

Tornada complicada a les carreteres catalanes per Sant Joan

Tretze quilòmetres de cua a l'A-2 per un accident múltiple a Pallejà, que ha obligat a tallar durant una estona l'autovia

Cues per tornar a Barcelona també a l'AP-7, la C-31 de la costa Brava i la N-340, a la Costa Daurada

Tornada complicada a les carreteres catalanes en la diada de Sant Joan per diversos accidents i l'acumulació de vehicles degut a la tornada després de la revetlla de Sant Joan.

Un accident múltiple a l'A-2 a Pallejà, en què hi ha hagut tres ferits lleus, ha provocat aquest vespre fins a 13 quilòmetres de cua en sentit Barcelona i, de retruc, sis quilòmetres a Abrera. L'accident ha obligat a tallar la circulació a l'Autovia durant gairebé una hora, en què s'ha obert la circulació als vehicles.

També hi ha hagut retencions a les carreteres de la Costa Brava, així com en d'altres punts de Catalunya, en què hi hagut petits accidents.

A la C-15 un accident entre dos cotxes, que ha provocat un mort i un ferit greu, també ha provocat retencions en aquesta via durant una part de la tarda a l'alçada de Cabrera d'Igualada i s'ha hagut de desviar la circulació de vehicles. Aquest cap de setmana també hi ha hagut un altre mort, aquest diumenge al matí, a Vallromanes, quan un jove de 22 anys ha perdut la vida en precipitar-se a la riera amb el cotxe, que s'ha incendiat.

A la N-240 a Montblanc per la sortida de la via d'un vehicle, que ha provocat retencions en els dos sentit de la marxa.

A la C-26 a Balaguer també s'ha hagut de tallar la calçada en els dos sentit per un vehicle també ha sortit de la via. De la mateixa manera i pel mateix motiu també s'ha hagut de tallar la N-340 a l'Ampolla, en què s'ha hagut de fer pas alternatiu per a la circulació dels vehicles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.