Finalitzen els treballs de protecció contra el foc a les urbanitzacions de Sant Feliu de Codines

Han finalitzat els treballs en les urbanitzacions Racó del Bosc, Les Sabrugues i Solanes de Sant Feliu de Codines per la creació d'una franja protectora de 25 cm (Solanes i Les Sabrugues) i el repàs de la que ja s'havia fet 3 anys enrere (Racó del Bosc) a fi de protegir les urbanitzacions contra els incendis forestals que assetgen la zona mediterrània a l'estiu.

Aquest és un projecte de l'Ajuntament que ha rebut una subvenció de la Unió Europea i la Generalitat i l'han cofinançat íntegrament entre les tres administracions.

L'Ajuntament de Sant Feliu està plenament compromès en la defensa contra els incendis forestals i participa al Pla de prevenció quinquenal impulsat per la Diputació, refent camins, punts d'aigua i altres elements necessaris en la lluita contra el foc.

També participa en el Pla de Vigilància contra Incendis promogut per la Diputació i les ADF amb una unitat motoritzada que vigila els boscos de Sant Feliu i Bigues i Riells, ajuda a equipar als voluntaris forestals de Sant Feliu i renova el Pla d'Actuació Municipal (prevenció d'incendis forestals en cas d'emergència) anualment amb tots els implicats, la Generalitat, ADF, Policia, voluntaris...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.