Societat

Successos

Una excursionista catalana mor a Benasc després de caure de 15 metres d'alçada

L'accident té lloc a la zona coneguda com la Cresta de l'Alba

Un mort i quatre ferits, dos d'ells greus, en un accident amb cinc vehicles implicats a l'N-240 a l'Espluga de Francolí

Una excursionista catalana de 35 anys ha mort aquest dimecres en caure d'una alçada de quinze metres mentre feia una travessa per la zona de la cresta del pic Alba, al terme municipal de Benasc, a Osca.

La Guàrdia Civil ha explicat que deu minuts abans de les dotze del migdia ha rebut una trucada a través del telèfon 112 que informava de l'accident d'una muntanyenca a la zona coneguda com Cresta de l'Alba, a Benasc.

Fins al lloc s'han desplaçat especialistes del Grup de Rescat i Intervenció en Muntanya (GREIM) de Benasc, la Unitat Aèria destacada en aquesta població d'Osca, així com un facultatiu del 061.

Quan els efectius dels cossos de rescat han arribat al lloc dels fets no han pogut fer res per salvar la vida de la víctima. El cos ha estat traslladat al dipòsit de cadàvers de Benasc.

Fins al moment no han transcendit més dades sobre la identitat de la víctima ni les circumstàncies en les quals s'ha produït l'accident.

Un mort i quatre ferits en un accident a l'N-240

Una persona ha mort i quatre més han resultat ferides, dues de les quals greus, en un accident amb cinc vehicles implicats aquest dimecres al matí a l'N-240 a l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà), segons ha indicat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

L'accident s'ha produït poc després de tres quarts d'onze del matí al quilòmetre 40 on, per causes que es desconeixen, han col·lidit quatre cotxes i un camió, que s'ha incendiat.

La víctima és el conductor d'un dels turismes. Es tracta d'un home de 56 anys, nacionalitat espanyola i veí de la població.

Un dels ferits greus ha estat traslladat en helicòpter a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona i l'altre ha estat evacuat en ambulància a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Els altres dos ferits, que no són greus, han evacuats en ambulància a l'Hospital Pius de Valls.

Segons el Servei Català de Trànsit, la via s'ha hagut de tallar en els dos sentits fins a dos quarts de dotze i des d'aquesta hora s'està donant pas alternatiu als vehicles en el punt de l'accident. Fins al lloc s'hi han desplaçat un helicòpter i sis ambulàncies del SEM, vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra i sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han treballat en l'extinció de l'incendi del camió i en l'excarceració d'una persona atrapada al seu interior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

L’AMB impulsa un servei metropolità de moto elèctrica compartida

Barcelona

Segellat de juntes, canvi de vàlvules i rajoles per obrir la piscina de Vallparadís el 22 de juny

Terrassa

S’amplien els topalls d’ingressos per tenir la T-Blanca dels busos

Terrassa
mediterrani

Llibertat pels nou acusats a Grècia del naufragi del pesquer 'Adriana'

barcelona
economia

La moda del te i les infusions creix

Barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Es constitueix un nou Consell Assessor de Patrimoni Cultural

SANT FELIU DE GUÍXOLS
societat

Una forta pedragada afecta diversos punts del territori gironí

serinyà

Comencen a enderrocar l’edifici de l’antic prostíbul Vicente Ferrer

La Canonja
societat

Premià de Mar amplia el servei de vigilància i socorrisme a la nova platja

Premià de Mar