Societat

Municipal

noves tecnologies

La platja de Sant Vicenç té Wi-Fi gratuït aquest estiu

L'Ajuntament estrena un nou punt de servei de la xarxa sense fils perquè els banyistes en facin ús

L'accés s'afegeix als dos que ja hi havia al municipi

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha ampliat la xarxa de Wi-Fi del municipi i aquest estiu ha instal·lat un nou punt d'accés a la platja perquè els banyistes hi puguin accedir. El servei, que és totalment gratuït i a l'abast de tothom que es trobi en la zona de cobertura, ofereix una velocitat de connexió limitada i orientada a poder navegar per internet i consultar el correu electrònic. És un accés que s'afegeix als que ja estan en marxa a l'avinguda Toni Sors, instal·lat l'any 2014, i el que és al parc dels Germans Gabrielistes, que va entrar en funcionament l'any següent. L'alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez, explica que aquest servei nou “proporciona un valor afegit a la platja i representa un altre pas en l'aposta del govern municipal per acostar les noves tecnologies als veïns”.

Per accedir-hi per primer cop, els usuaris han de cercar la xarxa “SantViWifi” i, després de seleccionar-la i acceptar les condicions d'ús del portal, ja pot començar la sessió i navegar per internet. “És important que qualsevol que vagi a la platja, passegi pel parc o per l'entorn de la zona esportiva pugui fer-ne ús gratuïtament”, conclou Martínez.

LA XIFRA

3
punts
de servei són els que l'Ajuntament de Sant Vicenç té en marxa a tot el poble per accedir a la xarxa sense fils.

Un parc aquàtic al mar

Un altre any, i per la bona acollida que va tenir l'any passat, la platja de Sant Vicenç torna a tenir parc aquàtic flotant aquesta temporada d'estiu. La instal·lació té una superfície de prop de 600 metres quadrats, inclou diversos mòduls amb atraccions distribuïdes en diverses plataformes, i disposa de servei propi de socorristes. El parc ja ha entrat en funcionament i està obert des de les onze del matí fins a les vuit del vespre. L'empresa que el gestiona ha establert una tarifa especial per als residents de Sant Vicenç, que de dilluns a diumenge tindran un descompte del 50% en l'entrada, que costa 10 euros l' hora. La proposta s'afegeix a tots els serveis que la platja ofereix i que inclou cinc guinguetes amb zones d'hamaques i ombrel·les, diferents zones de descans amb bancs i jocs infantils i per a la pràctica lliure d'esports. L'Ajuntament pretén que amb aquest ampli ventall d'activitats lúdiques i recreatives el litoral del municipi es converteixi en un pol d'atracció per als visitants de fora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Ajut d’1,7 milions d’euros per a la renovació de l’enllumenat públic

cassà de la selva
SOCIETat

Acampada al claustre de la UB per denunciar “el genocidi del poble palestí”

BARCELONA
infraestructures

Renfe planta al Govern a una reunió excusant-se en les eleccions

barcelona
Societat

Mor Pere Torrents, veí de Torrelles de Foix

URBANISME

El 80% dels edificis del Camp de Tarragona no han passat inspeccions

TARRAGONA

La prescripció d’activitat social en lloc de fàrmacs s'inicia al CAP Valldoreix

SANT CUGAT DEL VALLÈS
URBANISME

Amics de la Rambla es queixa de les mancances de manteniment

BARCELONA
SALUT

Astrazeneca demana a la CE que retiri la seva vacuna contra la Covid-19

barcelona
societat

Identifiquen una nova forma genètica de l’Alzheimer

barcelona