TEIÀ (Maresme)

Festa major de Sant Martí

Concursos amb molt de gust

L'11 de novembre és Sant Martí i a Teià, de bon matí, les campanes toquen a festa. A les onze, a l'església parroquial es celebra missa solemne i, un any més, el cor parroquial cantarà la Missa Pontificalis de Lorenzo Perosi. En sortir d'església, al carrer Pere Noguera, hi haurà sardanes a càrrec de la cobla Canigó. Una de les propostes més tradicionals de Sant Martí és el concurs de relleno, que arriba enguany a la vint-i-novena edició. (13 hores a la CMC la Unió.) Què millor que una recepta tradicional per mantenir vigent la història? Es poden presentar un màxim de dues pomes per persona, en una safata de terrissa. El jurat atorgarà tres premis i hi haurà un premi especial per als participants que tinguin entre 16 i 29 anys. Després no faltarà el tradicional tastet per a tothom.

Ja a la tarda es farà entrega del Tei de plata, un reconeixement a la persona o entitat de l'any. Aquest any amb la presència de la Coral Picarol. La festa major es clou diumenge, dia 15 amb la Teialada, una pedalada popular no competitiva amb bicicleta de muntanya per la plana del Maresme i el parc de la Serralada Litoral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.