Reunió dels regidors i regidores de Joventut de la Conca a Vallclara

El passat dilluns 26 d'octubre va tenir lloc a l'Ajuntament de Vallclara la segona reunió de regidors i regidores de Joventut de la Conca de Barberà d'aquest 2009. Aquestes reunions, de caràcter itinerant i continuades, són un punt de trobada per tal d'intercanviar idees i recollir suggeriments i opinions dels ajuntaments, i al mateix temps serveixen per donar a conèixer els serveis que ofereix el Consell Comarcal en matèria de Joventut, així com les noves propostes de la secretaria de Joventut.

El conseller comarcal de Cultura, Joventut i Participació Ciutadana, Jordi Villar, va explicar el funcionament i els serveis de l'Oficina Jove de la Conca de Barberà. Aquesta inclourà bàsicament serveis d'emancipació juvenil com ara la Borsa Jove d'Habitatge, l'Oficina Jove de Treball o un Servei de Salut. En aquest mateix espai s'hi situen els serveis comarcals de dinamització juvenil i el Punt Comarcal d'Informació Juvenil i també s'hi han traslladat tots els serveis de l'àrea de Cultura, Joventut i Participació Ciutadana.

Seguidament es van repassar les propostes de setmanes de la joventut i activitats previstes als municipis de la Conca de Barberà per al 2010. Pel que fa al transport jove, es va repassar el servei d'aquest estiu, que ha estat un èxit entre els joves de la comarca.

Per acabar la reunió, el conseller comarcal va explicar que les entitats juvenils de la Conca ja estant treballant per dur a terme una nova edició de la Concamarató.



la crònica
La crònica

Jugar no és només cosa de nens

OLOT

Simulacre d’emergències al Recinte Firal d’Olot

OLOT
equipaments

Solsona inaugura una nova pista poliesportiva

SOLSONA
patrimoni cultural

Homenatgen una trentena de ‘casillers’ del canal d’Urgell i les seves famílies

El Palau d’Anglesola
tradicions

La samarreta de la Patum llueix a la plaça Sant Pere de Berga

BERGA
societat

Fundesplai engega la campanya de casals i colònies d’estiu amb 90.000 places

prat del llobregat
SOCIETAT

La falta de pluja canvia la maceració de la ratafia

SANTA COLOMA DE FARNERS
societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella
LLENGUA

Els drets lingüístics centren la Jornada Lluís M. de Puig

GIRONA