Societat

Mor un ciclista de 20 anys en caure en una cursa a Esponellà

El jove, veí de Porqueres, ha caigut i ha picat amb el cap contra un bloc de formigó

Un jove ciclista de 20 anys, que vivia a Porqueres (Pla de l'Estany) ha mort aquest diumenge al matí mentre participava en la 8a marxa cicloturista Les Goges organitzada pel Club Ciclista Banyoles. Els Mossos d'Esquadra han informat que els fets han tingut lloc pels volts de les vuit del matí al quilòmetre 8,3 de la GIP-5121, al centre d'Esponellà. Segons sembla, la víctima ha caigut de la bicicleta i ha picat de cap contra un bloc de formigó. A causa de l'impacte, el jove ha patit un traumatisme cranioencefàlic. Fins al lloc dels fets s'ha traslladat el metge de l'esdeveniment esportiu, una ambulància i un helicòpter del SEM que no han pogut fer res per salvar-li la vida. Des del Club Ciclista Banyoles lamenten els fets i expressen el seu condol a la família del jove. Aquest és el primer cop en vuit anys que es fa la marxa que succeeix un accident d'aquestes característiques.

La marxa tenia dos recorreguts diferenciats, un d'uns 90 quilòmetres i un altre de 150 quilòmetres. Els participants, centenars, havien sortien de Banyoles i havien de retornar a la capital del Pla de l'Estany.

Segons ha pogut saber l'ACN, el jove vivia des de feia un temps a Porqueres tot i que els seus pares són estrangers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia