Societat

Els Bombers rescaten dos excursionistes accidentats al Montseny i al parc del Garraf

En el primer incident l'afectada ha caigut i ha patit un desplaçament de la ròtula i, en el segon, un home s'ha precipitat per un terraplè i ha patit una possible fractura del turmell

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest dissabte en el rescat de dos excursionistes accidentats al parc del Garraf i al Montseny. L'avís del primer succés s'ha rebut a les 11.51 hores al Puig de les Agulles, dins el terme municipal de Begues (Baix Llobregat). L'afectada ha caigut i ha patit un desplaçament de la ròtula. Tres dotacions terrestres i un helicòpter dels Bombers amb efectius dels GRAE i el GEM han treballat en el rescat de l'excursionista.

L'avís del segon succés s'ha rebut a les 12.50 hores a la zona de les Agudes (1.705 metres), dins el terme municipal de Fogars de Montclús (Vallès Oriental). Un excursionista s'ha precipitat per un terraplè i ha patit una possible fractura del turmell. Una dotació terrestre i un helicòpter dels Bombers amb efectius del GRAE han treballat en aquest rescat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia