Societat

Les rues del Carnaval de Sitges canvien el recorregut

Un total de 50 colles, que reuneixen més de 2.500 persones disfressades, participen a les desfilades, que modifiquen el trajecte per motius de seguretat

Un total de 50 colles, que reuniran més de 2.500 persones disfressades, desfilaran a les rues de diumenge i de dimarts. La nova edició del Carnaval de Sitges ve marcada pel canvi de recorregut de les rues per motius de seguretat. Així, deixaran de passar pels carrers Parellades i Bonaire, de difícil accés en cas d'emergència. El nou recorregut començarà al Cap de la Vila, baixarà per Sant Francesc i continuarà pel carrer Espalter, plaça del Pou Vedre i carrer de la Bassa Rodona fins al passeig de la Ribera. En aquest punt desfilaran fins a La Fragata, on es torna a instal·lar l'espai de graderies després de l'èxit de l'any passat. A partir d'aquí, continuarà el recorregut habitual.

L'espai de graderies de La Fragata es convertirà en un plató televisiu, amenitzat pels periodistes Gerard Romero i Carola Fernández, a les rues de la Disbauxa i l'Extermini. Una altra de les novetats és que Estrella DAMM,
patrocinador oficial del Carnaval, premiarà la millor disfressa Mediterrània amb una visita a l'antiga fàbrica Estrella Damm. Pel que fa als personatges, el grup de Carnaval No K-Lia s'encarrega de l'organització de Sa Majestat Carnestoltes. La Reina del Carnaval aquest any va a càrrec del grup Bon Rotllo.

Rua de la Disbauxa

Diumenge, a les 20 h, des de Cap de la Vila

Rua de l'Extermini

Dimarts, a les 20 h,
des de Cap de la Vila

Tots els dispositius en marxa

m.j.r.

Segons càlculs d'edicions anteriors, més de 300.000 persones es preveu que visitin Sitges durant la setmana de Carnaval. Per garantir la seguretat tant dels participants com del públic, es desplegaran més d'un miler d'efectius de seguretat i sanitaris, amb punts d'atenció mèdica que s'instal·laran en diferents ubicacions.

Les empreses de transport públic, tant de tren com de bus, oferiran serveis especials durant els dies de major afluència, les nits de dissabte, diumenge i dimarts, així com eals matins següents. L'objectiu és afavorir l'arribada i sortida de visitants i facilitar els viatges d'aquelles persones que s'hagin de desplaçar per motius laborals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Clam per a la millora de la convivència a la Mariola de Lleida

Lleida
societat

Aprovat el pla de prevenció de drogues i addiccions

L’Hospitalet de Llobregat
ciutat del vaticà

El papa anuncia la canonització del primer ‘sant mil·lennista’

barcelona
el pasteral

Comitè d’implantació del pla d’emergència de Susqueda i el Pasteral

el pasteral
SOCIETAT

Un projecte preserva 70 varietats d’hortalisses, 380 de fruiters i 22 de vinya al Sobirà

Sort
educació

Talls de trànsit per demnar zones pacificades a l’entorn de les escoles

barcelona
societat

L’estiu de la Copa Amèrica tindrà un reforç de 600 treballadors de vigilància i manteniment

barcelona
PALAMÓS

El consistori alerta d’estafes telefòniques al municipi

PALAMÓS
GIRONA

Aturem les Guerres reclama la no militarització d’Europa

GIRONA