Societat

La pastisseria Soler Pont de Reus diu adéu als clients

Els propietaris clouran el 2 de novembre els més de 40 anys a Reus

Mantindran el nou local de Botarell

Després de mesos d'intensos rumors sobre el seu tancament, la coneguda pastisseria Soler Pont de la plaça de la Llibertat de Reus va comunicar ahir als clients el cessament de la seva activitat amb un cartell instal·lat a la porta de l'establiment. Un final d'activitat que es produirà el dia 2 de novembre, un cop hagi passat la festivitat de Tots Sants. Així ho va confirmar una de les responsables del comerç reusenc, Mònica Mesa, que va afirmar que s'ho havien “rumiat molt abans de fer el pas” però que al final havien optat pel tancament. A partir d'ara l'empresa familiar centrarà la seva gestió al nou local que va obrir a Botarell el juny del 2013, on oferiran els mateixos productes dolços, tal com va explicar Mesa.

La pastisseria Soler Pont va obrir les portes a Reus el 15 de setembre del 1972 i actualment els responsables corresponen a la tercera generació de pastissers. Abans, però, d'aquest establiment la tradició familiar en aquest camp es remunta a Pere Pont Andrés i Magdalena Tarragó Nolla, que van regentar una pastisseria a Cervera entre el 1930 i el 1972, i a Josep Anton Soler Pont i Magda Maria Puente Tarragó, que també van tenir-ne una a Lleida durant el breu període de 1969-1972.

El 2010 la Generalitat de Catalunya va lliurar el títol de mestre artesà pastisser a Roger Soler Pont, un dels propietaris.

LA DATA

15.09.1972
Va obrir
a la plaça de la Llibertat la pastisseria Soler Pont; els responsables actuals són la tercera generació de pastissers


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Canvi del model d’atenció als infants en risc social a Rubí

RUBÍ

Segons un estudi, el 14,9% d'infants es van sentir sols durant el confinament

GIRONA
Raül Balam
Xef del ‘Moments’ de l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona (2 estrelles Michelin)

“El meu plat preferit és patata amb col i bacallà de Sant Pol”

Barcelona

Gastronomia catalana, la que ho aprofita tot

Barcelona
Joan (Nani) Mora
Cap de l’oposició d’ERC a Sant Andreu de Llavaneres

“Veiem com tot el que tenia la marca d’ERC s’està aturant”

Sant Andreu de Llavaneres
ADMINISTRACIONS

El Maresme se sent exclòs del pla de barris

MATARÓ
gastronomia

Cinc restaurants, un menjador escolar i dues escoles de cuina, a l’Slow Food

sant sadurní d’anoia

Un pèsol per col·locar

sant andreu de llavaneres
Societat

Es presentarà una moció al ple per parlar de l’alberg de Badalona

Badalona