Vallès Oriental

27-S: ELECCIONS AL PARLAMANET

Pablo Iglesias i Lluís Rabell donen suport a la plantilla de Valeo a Martorelles per evitar el trasllat

Aquest dilluns al matí han visitat el campament que ha muntat la plantilla

Pablo Iglesias, líder de Podemos, i Lluís Rabell, candidat de Catalunya Sí que es Pot a la presidència de la Generalitat, han visitat aquest dilluns el campament que la plantilla de Valeo té davant la planta de Martorelles per evitar el trasllat de la producció a Saragossa.

El líder de Podemos, Pablo Iglesias i el candidat de Catalunya Sí que es POt, Lluis Rabell, s’han desplaçat aquest dilluns al matí a la planta de la multinacional Valeo, a Martorelles, on els treballadors fan vaga i estan acampats per rebutjar el trasllat de la producció i la plantilla a la planta de Saragossa. Han estat rebuts amb aplaudiments i amb crits de Vaelo no se cierra i Sí se puede.

"Ens dóna molta moral aquesta visita", ha dit el president del comitè de Valeo, Manuel Zamora, que ha remarcat la importància "de la unitat de les classespopulars" i d’atendre "el dia a dia amb la sanitat, l’educació i el treball digne".

Iglesias ha dit que el cas de Valeo demostra que "Mas i Rajoy són iguals" perquè "Van aprovar la reforma laboral sense la qual no hauria estat possible aquesta deslocalització". "Tots dos destrueixen la sobirania, perquè la sobirania és estar al servei de la gent i qui defensa la sobirania no privatitza els serveis públics". Va defensar que "la lluita pels drets socials estigui en primer pla en aquesta campanya".

Lluis Rabell va dir que Valeo és un exemple "de la lluita pels drets dels treballadors". I dirigint-se als treballadors els ha dit que: "Compteu amb el nostre suport perquè sou l’expressió de la majoria social i aquesta és la lluita pel futur industrial de Catalunya".

El secretari de CCOO al Vallès Oriental, Gonzalo Plata, va demanar suport a Iglesias per evitar la deslocalització des del Parlament Europeu.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia