Osona/Ripollès

David Carabén tanca el festival de la Vall de Camprodon després que Beth omplís al concert de dissabte

El cantant i ànima de Mishima presentarà, a la sala de ball de Molló, un espectacle intimista creat a partir del seu llibre ’La forma d’un sentit’.

Nota de premsa del Festival de la Vall de Camprodon

David Carabén tanca diumenge el setzè FMVC

El cantant i ànima de Mishima presentarà, a la sala de ball de Molló, un espectacle intimista creat a partir del seu llibre «La forma d’un sentit»

El músic barceloní David Carabén, guitarra, veu principal i compositor del grup Mishima, serà l’encarregat de tancar aquest diumenge 23 d’agost la setzena edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon (FMVC). Carabén actuarà a la sala de Ball de Molló a partir de les 7 de la tarda. El festival, organitzat pels ajuntaments de Llanars, Vilallonga de Ter i Molló i la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, ha exhaurit les entrades dels tres concerts realitzats fins ara.

Per talent, carisma i presència, David Carabén és una de les figures claus de l’escena musical del país. En la seva trajectòria, l’artista ha escrit un grapat de cançons que, recentment, ha contextualitzat i comentat al llibre «La forma d’un sentit» (Empúries, 2015). Com a extensió d’aquesta retrospectiva, ha decidit alternar els concerts de la banda amb una proposta més íntima, a trio, per tal de repassar cançons que habitualment no formen part del seu repertori: poemes de Joan Vinyoli musicats per a l’ocasió i adaptacions al català d’alguns dels seus referents (Serge Gainsbourg, Randy Newman o Neil Hannon, entre d’altres) o cançons de Mishima que les circumstàncies han fet que no s’interpretin habitualment en els seus concerts en directe. Una extraordinària oportunitat per redescobrir a qui millor ha cantat, des del pop, l’amor, la bellesa i la nit. En el concert, Carabén estarà acompanyat pel piano de Marc Lloret i la trompeta de Pablo Fernández. La informació sobre el festival i la venda d’entrades es pot trobar a www.valldecamprodon.org/festival .

La veu de Beth sedueix el públic que omple la sala de Ball de Llanars

Beth Rodergas va seduir el públic que el dissabte 15 d’agost va omplir la sala de Ball de Llanars. L’artista va col·locar el cartell d’ «Entrades exhaurides» en la presentació al Ripollès del seu darrer disc «Família». Acompanyada de la guitarra per Pablo Garrido, la cantant de Súria va intercalar cançons dels seus dos discs en català, «Família» (2013) i «Segueix-me el fil» (2010) amb alguna del seu disc en anglès «My own way home» (2006). A petició del públic, Beth va improvisar una versió de «Pol Petit» d’N’Gai N’Gai, cançó que feia molts anys que no interpretava.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona