Vallès Oriental

Vilamajor no permetrà la nova antena de telefonia a les Pungoles

L’Ajuntament proposa a Telefònica noves ubicacions enmig del bosc, segons va dir als veïns

Les antenes de telefonia mòbil, que s’havien d’instal·lar prop del cementiri de Sant Antoni i del número 42 del carrer Tagamanent, a la urbanització les Pungoles, de Sant Antoni, no s’emplaçaran en els llocs escollits per Telefònica perquè no s’ajusten al Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM).

“En aquest cas les llicències urbanístiques d’aquestes dues antenes, tant la de Sant Antoni com la de Pungoles, no són conformes amb el planejament urbanístic. Amb això vull dir que no es posaran aquestes antenes en aquests indrets”, va assegurar el regidor d’Urbanisme i Medi Rural, Jesús Lera (ERC), en una trobada amb els veïns d’aquesta urbanització, que havien expressat el seu rebuig a la instal·lació l’antena.

En la trobada, Lera i el regidor de Promoció Econòmica, Consum, i Participació Ciutadana, Manel Màrquez (CiU), van explicar als veïns i als membres del Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni, que també hi van assistir, que ja s’havia recopilat tota la informació i s’havien fet les gestions pertinents. Ara, l’Ajuntament proposarà una localització alternativa, preferiblement enmig de zones boscoses perquè són conscients que s’ha de solucionar el problema de la cobertura. Durant la trobada, Màrquez va assegurar que la decisió judicial que va obligar a suspendre l’elecció de l’alcaldessa Maria Lluïsa Berdala en el ple del 13 de juny i que va obligar a repetir el ple dimecres passat tampoc ha ajudat a agilitar les negociacions amb la companyia.

Alguns veïns van assegurar que no estaven conformes en la manera d’actuar de l’Ajuntament perquè no se’ls va explicar que l’empresa de telefonia havia sol·licitat els informes per instal·lar una antena a les Pungoles sinó que només es va penjar a la pàgina web municipal on no accedeix tothom, van dir.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona