Osona/Ripollès

Arriba el 16è Festival de Música de la Vall de Camprodon amb espectacles de petit format

El festival començarà el divendres 7 d’agost i s’acabarà el diumenge 23 d’agost. Aquest any hi haurà concerts a Llanars, Vilallonga de Ter i Molló.

Els encarregats d’engegar el FMVC seran Pau Vallvé i Joan Colomo el dia 7 d’agost amb un espectacle conjunt a la sala de ball de Llanars

Nota de premsa

El Festival de Música de la Vall de Camprodon (FMVC) arriba a la seva setzena edició amb una programació artística “amb èxit demostrat després d’haver exhaurit totes les entrades de l’edició passada”, que vol acostar a la Vall i al Ripollès espectacles íntims, de petit i mitjà format i per un públic divers, que encara no s’han vist a la comarca, segons ha explicat aquest dimarts a la presentació de l’edició d’aquest any el director artístic del FMVC, Francesc Viladiu.

La programació
Pau Vallvé i Joan Colomo seran els encarregats d’obrir el festival el divendres 7 d’agost amb un espectacle conjunt a la sala de ball de Llanars. Són dues de les veus més destacades i amb més personalitat del panorama musical català actual. El resultat de la suma és divertit, intens i bonic a parts iguals. Després de més de quinze anys composant i produint cançons, gran part de la crítica està d’acord: Pau Vallvé és qualitat i personalitat artística. Joan Colomo és un dels cantautors més autèntics, innovadors i transgressors del panorama actual, característiques que li han valgut la qualificació d’enfant terrible.

El festival saltarà posteriorment a la sala Cooperativa de Vilallonga de Ter. El diumenge 9 d’agost, Gossos hi celebraran el seu 22è aniversari. Per fer-ho, han organitzat una gira molt especial que busca l’essència i la proximitat amb el seu públic. L’espectacle és més aviat un assaig obert, on es permet l’entrada del públic en l’espai més íntim del grup, on tot s’origina. Des de la idea, l’estructura, el diàleg i la inspiració. Go22os és un diàleg constant amb el públic, un joc que trenca totes les barreres visibles i invisibles.

Beth retornarà el festival a la sala de ball de Llanars, on tres anys després del seu primer disc en català, Segueix-me el fil, presenta Família, on aprofundeix en les mateixes línies artístiques i que remet al dolç moment vital de la cantant des que va ser mare. Beth continua amb el seu treball intimista, ple de detalls artesanals i amb influències del folk i country.

El festival el tancarà David Carabén, veu i principal compositor de Mishima, que ha escrit algunes de les cançons clau del pop en llengua catalana del segle XXI: una obra que, finalment, ha rebut el caire literari que mereix amb la publicació de La forma d’un sentit (Empúries, 2015), recopilació de lletres comentades per ell mateix i epilogades per Sergi Pàmies. Carabén ha decidit portar el llibre al directe a través d’una proposta més íntima, en la que, acompanyat pel piano de Marc Lloret i la trompeta de Pablo Fernández, repassa temes que habitualment no formen part del seu repertori.

Les entrades pel festival es posen a la venda aquest dimecres a l’Oficina de Turisme de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon i als ajuntaments de Llanars, Vilallonga de Ter i Molló. Els preus de les entrades seran de 10 euros. L’aforament és limitat a la capacitat de la sala amb públic assegut (entre 150 i 180 persones).

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot
Administracions

El Suprem obliga el Prat a treure aparcament de la platja

El Prat de Llobregat
societat

Nou pas per a la construcció de l’institut Cal Maiol

barcelona
Bisharo Ali Hussein
Activista dels drets humans feminista

“Els homes volen controlar la sexualitat i el cos de la dona”

Girona

CADERSEM passa a formar part del GRUP E-COORDINA