Societat

Un 96,97 % dels alumnes aprova la selectivitat amb una nota mitjana de 6,69

Un alumne d'un institut de la ciutat de Barcelona ha aconseguit la nota més alta, amb un 9,85, seguit per un jove de Girona i una alumna d'Amposta, amb un 9,7, i una de Balaguer, amb un 9,55

Un 96,97 % dels 26.548 estudiants de Batxillerat que s'han presentat aquest any a les proves de selectivitat han aprovat amb una nota mitjana global de 6,69 i podran anar a la universitat el curs que ve.

La Secretaria d'Universitats informa aquest divendres d'aquestes dades sobre els resultats de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU), en les quals 543 estudiants (315 noies i 228 nois) rebran distincions per aconseguir una nota igual o superior a 9.

La nota mitjana d'aquest any, 6,69, és la més alta des del 2011, quan es va situar en 6,30, segons les mateixes fonts.

Un alumne d'un institut de la ciutat de Barcelona ha aconseguit la nota més alta, un 9,85, seguit d'un jove de Girona i una alumna d'Amposta (Montsià), que han obtingut un 9,7 i una altra de Balaguer (Noguera) que ha estat qualificada amb un 9,55.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia