Societat

Els trams nord de les línies de tren R3 i R11 no presten servei aquest dijous per la previsió de fortes ventades

Els trams Ribes de Freser-La Tor de Querol de la línia R3 i Figueres–Cerbère de la R11 estaran interromputs des de l'inici del servei

Renfe activa un servei alternatiu per carretera per garantir la mobilitat als trams afectats

El servei de trens en algunes estacions dels trams nord de les línies R3 i R11 restarà interromput aquest dijous 5 de febrer davant la previsió de ràfegues de vent superiors als 120 Km/h.

En concret, no es prestarà servei al tram entre Figueres-Portbou, a partir de les sis del matí, i al de Portbou-Cerbère, a partir de les nou.

Així mateix, la circulació a la R3 entre Ribes de Freser i Planoles estarà interrompuda a partir de les deu del matí i entre Planoles i la Tor de Querol a partir de les onze hores.

Per tal de garantir la mobilitat, i atenent a les condicions de la xarxa viària a cadascun dels trams, Renfe ha activat un servei alternatiu per carretera en els recorreguts afectats.

L'operador ferroviari està informant d'aquesta incidència a través de la megafonia de trens i estacions, personal d'informació i atenció al client, Transmet, el telèfon 900 410041 i a través de les xarxes socials i pàgines web de Rodalies de Catalunya i Renfe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia